Over Melissa

Melissa Janssen

Geboren (1997) en getogen in Eindhoven. Muziek is haar grootste passie. Ze zingt dan ook elke dag en luistert de hele dag door muziek.
Melissa haalt inspiratie uit haar grote voorbeelden: Beyonce, Christina Aguilera, Tina Turner en Prince. En luistert graag naar verschillende genres zoals Soul, Pop, Rock.

Melissa staat graag in de spotlight en voelt haarzelf op het podium helemaal thuis. Ze blijft groeien en is erg leergierig. Ze maakt veel indruk met haar krachtig stemgeluid en is erg veelzijdig qua muziekgenres. Ook is ze op dit moment bezig met het schrijven van eigen nummers en hoopt deze in de toekomst uit te kunnen gaan brengen.

Ze begon als 11 jarige op het podium van haar basisschool met een nummer van Jan Smit. En stond niet heel veel later in de Effenaar (Eindhoven) bij een Michael Jackson Tribute. Waar ze mensen ontroerde met het nummer Ben.
Op 15 jarige leeftijd won Melissa het SBS6 programma “The Next Poptalent”. En maakte daarna grote stappen.
Toen Melissa 18 werd mocht ze eindelijk meedoen met “The Voice of Holland”. Dat was een van haar grote dromen. En ze mocht die waarmaken in Team Borsato. Ze is daar uiteindelijk in de halve finale terecht gekomen.
Kortom, Melissa houd van muziek maken en doet dit met veel passie en plezier. Krachtige nummers, swingende optredens en meerstemmig zingen zijn haar sterke punten.

Stichting Michael Wings

Melissa is samen met Wolter Kroes, Koen Verweij, Owen Laponder en David Dam ambassadeur van Stichting Michael Wings.

Michael Wings is ontstaan door een jongen genaamd Michael. Michael was ernstig ziek en heeft een lange tijd in het ziekenhuis gelegen. Daar merkte hij al snel dat het contact met zijn vrienden minder werd. Michael had dan ook een doel: Internet voor alle kinderen in alle ziekenhuizen.

Op de site www.michael-wings.nl lees je hoe de stichting is ontstaan en hoe wij met elkaar het doel van Michael kunnen bereiken!

Stichting Michael Wings werkt samen met:

Schermafbeelding 2016-02-17 om 20.16.28

Schermafbeelding 2016-02-17 om 20.17.53

Start typing and press Enter to search