Over Melissa

Melissa Janssen

Op 11-jarige leeftijd ontdekte Melissa haar passie voor muziek. Al snel vond ze haar weg naar het podium. Met het nummer ‘Ben’ stond zij als jonkie bij een Michael Jackson Tribute in de Effenaar (Eindhoven).

Het podium is waar Melissa zich thuis voelt. ‘Ik voel me vrij op het podium en soms vergeet ik zelfs dat ik voor publiek aan het zingen ben.’ Melissa stort haarzelf compleet in de muziek en de passie spat er dan ook vanaf.

In 2015 schopte Melissa het tot de halve finale van ‘The Voice of Holland’ en is daarna niet stil blijven zitten.

Ze deelde het podium met powervrouwen zoals Davina Michelle en Candy Dulfer, ze richtte een eigen band op en schrijft eigen muziek, onder de naam ‘Alissa May’.

In 2022 stond Melissa in de finale van het TV-programma ‘Better Than Ever’ op RTL 4, gehost door Waylon en Martijn Krabbé. Met nummers als ‘Piece of my Heart’ van Janis Joplin en ‘I’d Rather Go Blind’ van Etta James, in combinatie met de te gekke band van Waylon, kon Melissa laten horen wat ze in huis heeft. Haar passie ligt bij pop/rock muziek en haar droom is met haar eigen band op de grootste podia.

Melissa is te boeken als tape-act en met haar eigen band. Qua genre is ze erg veelzijdig en brengt tijdens haar set powersongs van Tina Turner tot ACDC. Krachtige nummers en swingende optredens is wat je kunt verwachten als Melissa op het podium staat.

Start typing and press Enter to search